products

Курячі крильця в соусі “Теріякі”

Для приготування Вам буде потрібно:

  • Курячі крильця – 600 г
  • Соус «Теріякі» TM Hokkaido Club – 200 мл
  • Кунжутне насіння ТМ Hokkaido Club – 30 г
  • Оливкова олія для смаження – 10 г
  • Зелена цибуля для прикраси – 30 г
  1. Охолоджені курячі крильця обсмажувати на сковороді протягом 3-4 хвилин, посолити і поперчити за смаком.
  2. Вийняти крильця зі сковороди і влити на сковороду «Теріякі». Поставити на слабкий вогонь і після того, як соус закипить і почне карамелізуватися, знову додати крильця і ​​обсмажувати 2-3 хвилини.
  3. Готові крила перекласти на тарілку і посипати кунжутом.
  4. Зверху прикрасити нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!

Для приготування візьміть наступні інгредієнти:

  • Локшина Удон TM Hokkaido Club – 300 г
  • Печериці – 300 г
  • Соєвий соус Класичний TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
  • Соєвий соус «Теріякі» TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
  • Морква – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Стручки квасолі або пагони молодого гороху – 100 г
  • Кабачок цукіні – 0,5 шт
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г

Приготування:

  1. Маринуємо гриби: попередньо нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин.
  2. Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.
  3. Цибулю, перець, цукіні і моркву тоненько нарізати соломкою.
  4. У сковороді вок або, якщо немає, в будь-якій глибокій сковороді обсмажуємо на сильному вогні гриби, додаємо нарізані овочі, помішуємо кілька хвилин до напівготовності.
  5. Одночасно відварюємо локшину Удон згідно існструкціі на упаковці, воду зливаємо.
  6. Додаємо в сковороду соус «Теріякі», і помішуємо ще пару хвилин.
  7. У сковороду до грибів і овочів додаємо Удон, добре перемішуємо. Знімаємо з вогню. Залишаємо постояти ще 3-4 хвилини під кришкою.
  8. Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом.

Смачного!

Для цієї страви Вам знадобиться:

  • Свинина, підійде шия – 1,2 кг
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Соус соєвий TM Hokkaido Club – 100 мл
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 70 мл
  • Сіль і перець – за смаком
  • Спеції – за смаком

1. Почистити часник. Помити під проточною водою м’ясо.

2. Нашпигувати часником м’ясо попередньо нарізавши його смужками, втерти спеції, сіль і перець ретельно руками.

3. Добре з усіх боків вимочити м’ясо соєвим соусом.

3. Залишити м’ясо на пару годин промаринуватися, найкраще на ніч або ж замаринувати і готувати ввечері.

4. Свинину помістити в рукав для запікання (можна в форму і закрити кришкою або фольгою).

5. Розігріти духовку до 200 градусів і відправити туди м’ясо.

6. Через годину відкрити рукав (фольгу або кришку), полити м’ясним бульйоном, і обмазати соусом Теріякі.

7. Запікати ще 30-40 хвилин при температурі 180 градусів без кришки.

 

Смачного!

Цей простий рецепт дуже смачний!

Вам знадобиться трохи інгредієнтів:

  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 50 г
  • Соус соєвий TM Hokkaido Club – 70 г
  • Рис довгозернистий – 100 г
  • Яйце – 1 шт
  • Баклажан без шкурки (або кабачок) – по 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Кукурудза свіжа або розморожена – 50 г
  • Цибуля зелена – 30 г
  • Горошок – 50г
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г

1. Баклажан і моркву нарізати кубиками, викласти в миску і залити соєвим соусом (до половини), перемішати і покласти в холодильник на 0,5 години.

2. Відварити рис за інструкцією. Підсмажити кунжут на сухій сковороді.

3. На розігріту сковороду з рослинним маслом висипати овочі в соусі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.

4. Потім додати кукурудзу і горошок. Полити соусом Теріякі і готувати ще 3 хвилини.

5. Гарячі овочі додати в рис, добре перемішати. Вбити сире яйце і ще раз перемішати.

6. Все це викласти в тарілку, полити залишком соусу, посипати кунжутом і зеленою цибулею.

7. При бажанні додати тофу, будь-яке м’ясо або морепродукти.

Смачного!

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Свиняче філе – 700 г
  • Оливкова олія – ​​30 мл
  • Імбир – 10 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Мед – 2 ст.л.
  • Лимон – 0.5 шт
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club- 70 мл
  • Перець чорний мелений і сіль – за смаком

1. Свинину цільну замаринувати в соусі Теріякі на 15 хвилин. Після чого обсмажити на сковороді до золотистої скоринки і відправити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.

2. Дрібно нарубати часник; імбир натерти на тертці, змішати все з оливковою олією. Додати мед, сіль і перець. Обмазати цим м’ясо, накрити фальгой і запікати ще 30 хвилин.

3. Готову свинину нарізати і подавати до гарніру або овочів.

Смачного!

Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:

  • Гречана локшина Соба TM Hokkaido Club – 300 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Солодкий перець – 1 шт
  • Стручкова квасоля – 50 г
  • Оливкова олія – ​​2 ч.л.
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 2 ст.л.
  • Соус Солодкий чилі TM Hokkaido Club – 2 ст.л.

1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.

2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.

3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Солодкий чилі.

4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.

5. Всі овочі і курку з’єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Солодкий чилі.

6. Готову страву посипаємо кунжутом.

Смачного!

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Свинина (вирізка або філе без кістки) – 1 кг
  • Фенхель – 1 шт
  • Вершкове масло – 50 г
  • Кмин – 5-7 г
  • Морська сіль – за смаком
  • Перець запашний горошинами – 10 шт
  • Часник – 6 зубчиків
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 80 г
  • Відварний рис або інший гарнір для подачі

1. Змішати кмин, перець і морську сіль. Подрібнити.

2. У цій суміші обваляти шматок свинини. Потім згорнути його в рулет і туго зв’язати ниткою.

3. Розтопити на гарячій сковороді, яку в подальшому поставимо в духовку, вершкове масло, і добре обсмажити свинину до золотистої скоринки.

4. Потім змастити м’ясо соусом Теріякі. Розкласти поруч часник і фенхель. Накрити кришкою або фольгой і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180 градусів.

5. Подавати з гарніром і улюбленими соусами.

Смачного!

Вам знадобляться такі продукти:

  • Філе лосося на шкірі вагою по 200-220 г – 2 шт
  • Фенхель невеликий – 1 шт
  • Масло вершкове – 30 г
  • Лайм – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Кокосове молоко – 200 мл
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 50 мл

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

Ретельно очистіть шкіру лосося від луски, сполосніть рибу холодною водою, обсушіть паперовими рушниками, натріть сіллю і перцем з обох сторін.

Для маринаду-соусу очистіть часник і натріть на тертці. Влийте в зіплок-пакет з замком кокосове молоко, додайте часник і цедру лайма.

Покладіть рибу в маринад, видаліть з пакета зайве повітря і закрийте. Маринують від 2 год при кімнатній температурі до 24 год в холодильнику.

У фенхеля зріжте пошкоджені темні місця і стебла із зеленню. Наріжте качанчик уздовж на сектора товщиною 1-1,5 см. Обсмажте у вершковому маслі, посоліть, приправивши цукром і соком лайма, до рум’яної скоринки з обох сторін. Остудіть, накрийте плівкою і зберігайте в холодильнику.

Перед подачею розігрійте духовку до 170 ° С. Обтрусіть шматки лосося від маринаду і обсушіть паперовими рушниками. Підготуйте 2 шматки паперу для запікання 30х40 см. У центр кожного шматка покладіть обсмажений фенхель, на нього – філе лосося. Підніміть край паперу над рибою, з’єднайте і загорніть 3-4 рази. Потім закрутіть відкриті кінці паперу – у вас вийде «цукерка». Запікайте в духовці рівно 12 хв.

Для соусу вилийте всі інгредієнти в каструльку, доведіть до кипіння і варіть 2 хв. Викладіть «конверти» з рибою на тарілки і поставте на стіл – нехай кожен сам обережно розгорне папір. Соус Теріякі подайте окремо.

Для приготування курячих крилець Вам знадобиться:

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Мед – 2 ст.л.
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 50 мл
  • Соєвий соус Класичний TM Hokkaido Club – 50 мл
  • Рисовий оцет TM Hokkaido Club – 2 ст.л.
  • Масло кунжутне – 1 ст.л.
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г
  • Імбир – 20 г
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль морська – за смаком
  • Базилік (пару гілочок для прикраси)

1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.

2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєвий соус і соус Унагі, перець чорний мелений і сіль.

3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці і додати в маринад.

4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 180°С.

5. Щоб крильця взялися рум’яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 7-10 хвилин. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, який необхідно злити

6. Соус випарувати на плиті до гарної густоти.

6. При необхідності ще додати сіль і перець.

7. Перед подачею полити крильця і ​​прикрасити кунжутом.

Смачного!

Для приготування страви Вам знадобиться:

  • Вугор (копчений) – 100 г
  • Кускус відварений – 100 г
  • Рукола – 30 г
  • Лист салату лолло росо або звичайний салат латук – 1 шт.
  • Оливкова олія – ​​15 мл.
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 40 мл.
  • Лимон – 10 г
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 10 г

1. Листя салату і руколу гарненько промиваємо та нарізаємо, салат можна порвати руками. Обсушуємо і змішуємо в тарілці.

2. Для соусу: ріжемо дрібно лимон, наливаємо соус Унагі і масло.

3. Додаємо в листя салату кускус, заправляємо готової заправкою.

4. Зверху викладаємо шматочками копченого вугра, який попередньо прожарювали на розпеченій сковороді секунд 20, щоб він розкрив свій аромат.

4. Посипаємо насінням кунжуту.

Смачного!