Для приготування Вам буде потрібно:
Смачного!
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Для цієї страви Вам знадобиться:
1. Почистити часник. Помити під проточною водою м’ясо.
2. Нашпигувати часником м’ясо попередньо нарізавши його смужками, втерти спеції, сіль і перець ретельно руками.
3. Добре з усіх боків вимочити м’ясо соєвим соусом.
3. Залишити м’ясо на пару годин промаринуватися, найкраще на ніч або ж замаринувати і готувати ввечері.
4. Свинину помістити в рукав для запікання (можна в форму і закрити кришкою або фольгою).
5. Розігріти духовку до 200 градусів і відправити туди м’ясо.
6. Через годину відкрити рукав (фольгу або кришку), полити м’ясним бульйоном, і обмазати соусом Теріякі.
7. Запікати ще 30-40 хвилин при температурі 180 градусів без кришки.
Смачного!
Цей простий рецепт дуже смачний!
Вам знадобиться трохи інгредієнтів:
1. Баклажан і моркву нарізати кубиками, викласти в миску і залити соєвим соусом (до половини), перемішати і покласти в холодильник на 0,5 години.
2. Відварити рис за інструкцією. Підсмажити кунжут на сухій сковороді.
3. На розігріту сковороду з рослинним маслом висипати овочі в соусі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.
4. Потім додати кукурудзу і горошок. Полити соусом Теріякі і готувати ще 3 хвилини.
5. Гарячі овочі додати в рис, добре перемішати. Вбити сире яйце і ще раз перемішати.
6. Все це викласти в тарілку, полити залишком соусу, посипати кунжутом і зеленою цибулею.
7. При бажанні додати тофу, будь-яке м’ясо або морепродукти.
Смачного!
Вам знадобляться такі інгредієнти:
1. Свинину цільну замаринувати в соусі Теріякі на 15 хвилин. Після чого обсмажити на сковороді до золотистої скоринки і відправити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
2. Дрібно нарубати часник; імбир натерти на тертці, змішати все з оливковою олією. Додати мед, сіль і перець. Обмазати цим м’ясо, накрити фальгой і запікати ще 30 хвилин.
3. Готову свинину нарізати і подавати до гарніру або овочів.
Смачного!
Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:
1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.
2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.
3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Солодкий чилі.
4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.
5. Всі овочі і курку з’єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Солодкий чилі.
6. Готову страву посипаємо кунжутом.
Смачного!
Вам знадобляться такі інгредієнти:
1. Змішати кмин, перець і морську сіль. Подрібнити.
2. У цій суміші обваляти шматок свинини. Потім згорнути його в рулет і туго зв’язати ниткою.
3. Розтопити на гарячій сковороді, яку в подальшому поставимо в духовку, вершкове масло, і добре обсмажити свинину до золотистої скоринки.
4. Потім змастити м’ясо соусом Теріякі. Розкласти поруч часник і фенхель. Накрити кришкою або фольгой і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180 градусів.
5. Подавати з гарніром і улюбленими соусами.
Смачного!
Вам знадобляться такі продукти:
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
Ретельно очистіть шкіру лосося від луски, сполосніть рибу холодною водою, обсушіть паперовими рушниками, натріть сіллю і перцем з обох сторін.
Для маринаду-соусу очистіть часник і натріть на тертці. Влийте в зіплок-пакет з замком кокосове молоко, додайте часник і цедру лайма.
Покладіть рибу в маринад, видаліть з пакета зайве повітря і закрийте. Маринують від 2 год при кімнатній температурі до 24 год в холодильнику.
У фенхеля зріжте пошкоджені темні місця і стебла із зеленню. Наріжте качанчик уздовж на сектора товщиною 1-1,5 см. Обсмажте у вершковому маслі, посоліть, приправивши цукром і соком лайма, до рум’яної скоринки з обох сторін. Остудіть, накрийте плівкою і зберігайте в холодильнику.
Перед подачею розігрійте духовку до 170 ° С. Обтрусіть шматки лосося від маринаду і обсушіть паперовими рушниками. Підготуйте 2 шматки паперу для запікання 30х40 см. У центр кожного шматка покладіть обсмажений фенхель, на нього – філе лосося. Підніміть край паперу над рибою, з’єднайте і загорніть 3-4 рази. Потім закрутіть відкриті кінці паперу – у вас вийде «цукерка». Запікайте в духовці рівно 12 хв.
Для соусу вилийте всі інгредієнти в каструльку, доведіть до кипіння і варіть 2 хв. Викладіть «конверти» з рибою на тарілки і поставте на стіл – нехай кожен сам обережно розгорне папір. Соус Теріякі подайте окремо.
Для приготування курячих крилець Вам знадобиться:
1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.
2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєвий соус і соус Унагі, перець чорний мелений і сіль.
3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці і додати в маринад.
4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 180°С.
5. Щоб крильця взялися рум’яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 7-10 хвилин. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, який необхідно злити
6. Соус випарувати на плиті до гарної густоти.
6. При необхідності ще додати сіль і перець.
7. Перед подачею полити крильця і прикрасити кунжутом.
Смачного!
Для приготування страви Вам знадобиться:
1. Листя салату і руколу гарненько промиваємо та нарізаємо, салат можна порвати руками. Обсушуємо і змішуємо в тарілці.
2. Для соусу: ріжемо дрібно лимон, наливаємо соус Унагі і масло.
3. Додаємо в листя салату кускус, заправляємо готової заправкою.
4. Зверху викладаємо шматочками копченого вугра, який попередньо прожарювали на розпеченій сковороді секунд 20, щоб він розкрив свій аромат.
4. Посипаємо насінням кунжуту.
Смачного!