products

Японський омлет з соєвим соусом

Для приготування вам знадобиться:

  • Яйця курячі – 3 шт
  • Оцет рисовий TM Hokkaido Club – 10 мл
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 25 мл

Приготування:

Змішуємо всі інгредієнти в ємності і збиваємо виделкою.

Змащуємо сковороду вершковим маслом, розігріваємо і виливаємо першу третину маси.

Коли млинець схопиться, загортаємо лівий і правий край в центр. Ще раз складаємо його навпіл всередину, і відсуваємо його в бік. Поруч виливаємо другу третину маси, вони повинні з’єднатися біля краю. Тепер накручуємо перший млинець на інший і відсуває його в бік. Потім виливаємо останню третину маси і все повторюємо знову.

Вийшов тришаровий млинець – рулетик, який потрібно порізати на 4 – 5 частин і відразу подати до столу. Смачного!