products

Холодна гречана локшина

ІНГРЕДІЄНТИ

Для яловичого бульйону:

  • Яловичина з кістками – 1 кг
  • Вода – 4 л
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Селера – 2 шт
  • Чорний перець горошок / лавровий лист за смаком

Для соєвого бульйону:

  • Вода – 2 л
  • Сіль за смаком
  • Цукор – 120 г
  • Оцет рисовий – за смаком
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 3 ст.л. або за смаком
  • Кріп за смаком
  • Перець чилі – 1-2 стручки

Для супу:

  • Гречана локшина Soba TM Hokkaido Club – 300 г
  • Редис -350 г
  • Огірки -350 г
  • Помідори – 4 шт
  • Відварна яловичина – 650 г
  • Бульйон соєвий – 800 мл
  • Бульйон яловичий – 800 мл
  • Відварене круто яйце -4 шт.
  • Перець чилі і зелена цибуля для прикраси

Приготування:

Приготувати соєвий бульйон: у воді розчинити сіль, цукор, оцет і соєвий соус. Додати кріп і перець. Прибрати в холодильник.

Приготувати яловичий бульйон. Перекласти яловичину в каструлю, залити холодною водою, щоб вода покрила м’ясо, і довести до кипіння. Відразу зменшити вогонь і варити 5 хвилин, збираючи піну. Злити воду, промити під струменем води м’ясо.

Покласти м’ясо в каструлю, залити свіжою холодною водою і ще раз довести до кипіння і прибрати піну.

На сухій сковорідці обсмажити половину цибулини і половину моркви, селеру.

Викласти в каструлю з м’ясом овочі, додати чорний перець / лавровий лист за смаком.

Залишити каструлю на невеликому вогні на 2 години. Як тільки м’ясо почне відходити від кісток, зняти з вогню.

Процідити бульйон і дати охолонути. Яловичину зняти з кісток і зберегти.

Відварити гречану локшину, як зазначено на упаковці.

Соломкою порізати овочі i яловичину.

З’єднати 2 види бульйону і розлити в 4 чашки. Додати локшину, нарізані соломкою інгредієнти. Викласти в кожну по половині крутого яйця. Прикрасити суп перцем чилі і рубаною зеленою цибулею.

Страва готова! Смачного!