products

Курячі крильця в соусі “Теріякі”

Для приготування Вам буде потрібно:

  • Курячі крильця – 600 г
  • Соус «Теріякі» TM Hokkaido Club – 200 мл
  • Кунжутне насіння ТМ Hokkaido Club – 30 г
  • Оливкова олія для смаження – 10 г
  • Зелена цибуля для прикраси – 30 г
  1. Охолоджені курячі крильця обсмажувати на сковороді протягом 3-4 хвилин, посолити і поперчити за смаком.
  2. Вийняти крильця зі сковороди і влити на сковороду «Теріякі». Поставити на слабкий вогонь і після того, як соус закипить і почне карамелізуватися, знову додати крильця і ​​обсмажувати 2-3 хвилини.
  3. Готові крила перекласти на тарілку і посипати кунжутом.
  4. Зверху прикрасити нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!