Охолоджені курячі крильця обсмажувати на сковороді протягом 3-4 хвилин, посолити і поперчити за смаком.
Вийняти крильця зі сковороди і влити на сковороду «Теріякі». Поставити на слабкий вогонь і після того, як соус закипить і почне карамелізуватися, знову додати крильця і обсмажувати 2-3 хвилини.
Готові крила перекласти на тарілку і посипати кунжутом.
Зверху прикрасити нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!
Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Не надіслано!
Одне або декілька полів містять помилкові дані. Будь ласка, перевірте їх і спробуйте ще раз.
Не надіслано!
Сталася помилка під час спроби відправити Ваше повідомлення. Будь ласка, спробуйте ще раз пізніше.