products

Курячі крильця з соусом “Унагі” і кунжутом

Для приготування курячих крилець Вам знадобиться:

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Мед – 2 ст.л.
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 50 мл
  • Соєвий соус Класичний TM Hokkaido Club – 50 мл
  • Рисовий оцет TM Hokkaido Club – 2 ст.л.
  • Масло кунжутне – 1 ст.л.
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г
  • Імбир – 20 г
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль морська – за смаком
  • Базилік (пару гілочок для прикраси)

1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.

2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєвий соус і соус Унагі, перець чорний мелений і сіль.

3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці і додати в маринад.

4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 180°С.

5. Щоб крильця взялися рум’яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 7-10 хвилин. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, який необхідно злити

6. Соус випарувати на плиті до гарної густоти.

6. При необхідності ще додати сіль і перець.

7. Перед подачею полити крильця і ​​прикрасити кунжутом.

Смачного!