Локшина Удон з овочами, грибами під соусом “Теріякі”
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
Локшина Удон TM Hokkaido Club – 300 г
Печериці – 300 г
Соєвий соус Класичний TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
Соєвий соус «Теріякі» TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
Морква – 2 шт
Болгарський перець – 1 шт
Стручки квасолі або пагони молодого гороху – 100 г
Кабачок цукіні – 0,5 шт
Сіль за смаком
Рослинна олія – 1 ст.л.
Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г
Приготування:
Маринуємо гриби: попередньо нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин.
Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.
Цибулю, перець, цукіні і моркву тоненько нарізати соломкою.
У сковороді вок або, якщо немає, в будь-якій глибокій сковороді обсмажуємо на сильному вогні гриби, додаємо нарізані овочі, помішуємо кілька хвилин до напівготовності.
Одночасно відварюємо локшину Удон згідно існструкціі на упаковці, воду зливаємо.
Додаємо в сковороду соус «Теріякі», і помішуємо ще пару хвилин.
У сковороду до грибів і овочів додаємо Удон, добре перемішуємо. Знімаємо з вогню. Залишаємо постояти ще 3-4 хвилини під кришкою.
Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом.
Смачного!
Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Не надіслано!
Одне або декілька полів містять помилкові дані. Будь ласка, перевірте їх і спробуйте ще раз.
Не надіслано!
Сталася помилка під час спроби відправити Ваше повідомлення. Будь ласка, спробуйте ще раз пізніше.