products

Локшина Удон з овочами, грибами під соусом “Теріякі”

Для приготування візьміть наступні інгредієнти:

  • Локшина Удон TM Hokkaido Club – 300 г
  • Печериці – 300 г
  • Соєвий соус Класичний TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
  • Соєвий соус «Теріякі» TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
  • Морква – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Стручки квасолі або пагони молодого гороху – 100 г
  • Кабачок цукіні – 0,5 шт
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г

Приготування:

  1. Маринуємо гриби: попередньо нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин.
  2. Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.
  3. Цибулю, перець, цукіні і моркву тоненько нарізати соломкою.
  4. У сковороді вок або, якщо немає, в будь-якій глибокій сковороді обсмажуємо на сильному вогні гриби, додаємо нарізані овочі, помішуємо кілька хвилин до напівготовності.
  5. Одночасно відварюємо локшину Удон згідно існструкціі на упаковці, воду зливаємо.
  6. Додаємо в сковороду соус «Теріякі», і помішуємо ще пару хвилин.
  7. У сковороду до грибів і овочів додаємо Удон, добре перемішуємо. Знімаємо з вогню. Залишаємо постояти ще 3-4 хвилини під кришкою.
  8. Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом.

Смачного!