products

Паппарделле з курчам під соусом “Унагі”

СКЛАДОВІ

  • 200 г м’якоті курчати
  • 6 – 8 помідорів чері
  • 100 г глив
  • червоний перець чилі
  • часник
  • кінза, 3 – 4 гілочки
  • 200 г паппарделле
  • рослинна олія
  • вершкове масло
  • 3 ст.л. соусу Унагі TM Hokkaido Club

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

Наріжте 200 г м’якоті курчати без шкіри і кісток невеликими шматочками. Розріжте навпіл 6-8 помідорів чері. Наріжте товстими смужками 100 г глив, видаляючи жорсткі ніжки. Дрібно наріжте невеликий шматочок червоного перцю чилі і пару зубчиків часнику. Порубати 3-4 гілочки кінзи.

Поставте варитися 200 г паппарделле в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.

Влийте у вок трохи рослинного масла, на сильному вогні обсмажуйте курча, гливи і помідори, 5 хв. Додайте чилі і часник, потім шматочок вершкового масла і 3 ст. л. соусу унагі, прогрійте, поперчіть.

Зварені паппарделле відкиньте на друшляк, покладіть у вок, перемішайте і посипте кінзою. Подавайте негайно.

Смачного!