products

Поке з вугром і соусом “Унагі”

СКЛАДОВІ

  • Рис для суші (сухий) TM Hokkaido Club – 180 г
  • Рисовий оцет TM Hokkaido Club – 4 ст.л.
  • Соус Шрірача TM Hokkaido Club – 0,5 ч.л.
  • Вугор – 200 г
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 50 г
  • Капуста білокачанна – 160 г
  • Стручкова квасоля – 80 г
  • Салат чука – 80 г
  • Кінза для прикрашання

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Відварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Поки теплий, заправити оцтом. Залишити настоюватись.

2. Змішати капусту з соусом шрірача.

3. Зелену квасолю опустити в киплячу воду, варити 2 хв. Відразу відкинути в воду з льодом, обсушити нарізати поперек.

4. Вугра нарізати на невеликі шматочки завширшки 2-3 см.

5. У миску викласти рис. Викласти капусту з соусом Шрірача, квасолю, чуку. Зверху покласти нарізаний вугор і полити соусом Унагі.

Прикрасити кінзою або зеленою цибулею.

Смачного!