products

Різотто зі шпинатом, свіжим тунцем і соусом “Унагі”

Необхідні інгредієнти для приготування:

  • Шпинат – 90 г
  • Вершки 33% – 30 мл
  • Курячий бульйон – 150 мл
  • Оливкова олія – ​​30 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Часникове масло – 1/2 ч.л.
  • Рис TM Hokkaido Club “Для суші” – 220 г
  • Портвейн або будь-яке червоне вино – 40 мл
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 30 мл
  • Цукор + перець – по 5 г
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 10 мл
  • Тунець – 80 г
  • Кріп – 10 г
  • Сік лайма – 10 мл

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Приготування крему зі шпинату: Обсмажте шпинат в оливковій олії, посоліть за смаком. Доведіть до кипіння вершки, додайте шпинат і збийте блендером до стану крему.

2. Приготування соусу Порто: Розтопити цукор в сотейнику, додайте соус унагі, додайте чорного перцю. Випарюйте протягом 5-7 хв.

3. Приготування різотто: Розтопити вершкове масло в сотейнику, додайте промитий рис, сіль, перець за смаком і залийте курячим бульйоном. Доведіть рис до стану аль денте, постійно помішуючи його. Додайте крем із шпинату, перемішайте і готуйте на повільному вогні протягом 5 хв.

4. Тунець наріжте дрібними кубиками, залийте соєвим соусом і соком лайма, посоліть і поперчіть за смаком.

Подавайте різотто на тарілці, з одного боку поливши соусом Порто, з іншого соусом Унагі.

5. Зверху викласти тунець, присипаний кропом. І шматочок часникового масла.

Смачного!