Необхідні інгредієнти для приготування:
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Приготування крему зі шпинату: Обсмажте шпинат в оливковій олії, посоліть за смаком. Доведіть до кипіння вершки, додайте шпинат і збийте блендером до стану крему.
2. Приготування соусу Порто: Розтопити цукор в сотейнику, додайте соус унагі, додайте чорного перцю. Випарюйте протягом 5-7 хв.
3. Приготування різотто: Розтопити вершкове масло в сотейнику, додайте промитий рис, сіль, перець за смаком і залийте курячим бульйоном. Доведіть рис до стану аль денте, постійно помішуючи його. Додайте крем із шпинату, перемішайте і готуйте на повільному вогні протягом 5 хв.
4. Тунець наріжте дрібними кубиками, залийте соєвим соусом і соком лайма, посоліть і поперчіть за смаком.
Подавайте різотто на тарілці, з одного боку поливши соусом Порто, з іншого соусом Унагі.
5. Зверху викласти тунець, присипаний кропом. І шматочок часникового масла.
Смачного!