Промиваємо рис прохолодною водою кілька разів, поки вода не стане прозорою. Далі наливаємо холодної води в рис, щоб вода покривала його на 1,5 см. Ставимо на сильний вогонь, коли почне закипати, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до середнього. Заглянути можна хвилин через 15 і подивитися чи вистачає рідини, злегка можна пошкодити верхній шар. Варимо 25 хвилин.
Поки рис вариться займемося заправкою, змішаємо цукор, сіль і оцет і гарненько розмішаємо. Коли рис звариться відкриваємо кришку і викладаємо його у широкий скляний посуд, використовуючи при цьому лопаточку з пластика або дерева. Коли рис буде викладений в посуд, поливаємо його заправкою і інтенсивними рухами перемішуємо. Даємо йому трохи охолонути до кімнатної температури.
На бамбуковий килим кладемо харчову плівку, на неї розкладаємо лист норі, гладкою стороною вниз, потім по ньому кладемо рис і обережно розрівнюємо. З одного краю рис повинен виходити на 1 см, а з іншого не доходити до краю 1 см.
Обережно перевертаємо рис вниз. По середині норі викладається ікра тобіко шириною 2 см і по ній розкладаємо копчений вугор і огірок, так щоб по всій смужці ікри начинка була рівномірною.
Згортаємо рол правильно, щоб він не розвалився, обережно притискаємо килимок, потім прибираємо його. Очищаємо авокадо від шкірки і нарізаємо на тонкі цільні шматочки.
Обертаємо рол “пелюстками” авокадо, притискаємо їх до рису. Після нарізаємо рол на порційні шматочки, поливаємо роли соусом Унагі і присипаємо кунжутом, подаємо з васабі, соєвим соусом і імбиром.
Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Не надіслано!
Одне або декілька полів містять помилкові дані. Будь ласка, перевірте їх і спробуйте ще раз.
Не надіслано!
Сталася помилка під час спроби відправити Ваше повідомлення. Будь ласка, спробуйте ще раз пізніше.