products

Рис з овочами під соусом “Теріякі”

Цей простий рецепт дуже смачний!

Вам знадобиться трохи інгредієнтів:

  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 50 г
  • Соус соєвий TM Hokkaido Club – 70 г
  • Рис довгозернистий – 100 г
  • Яйце – 1 шт
  • Баклажан без шкурки (або кабачок) – по 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Кукурудза свіжа або розморожена – 50 г
  • Цибуля зелена – 30 г
  • Горошок – 50г
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г

1. Баклажан і моркву нарізати кубиками, викласти в миску і залити соєвим соусом (до половини), перемішати і покласти в холодильник на 0,5 години.

2. Відварити рис за інструкцією. Підсмажити кунжут на сухій сковороді.

3. На розігріту сковороду з рослинним маслом висипати овочі в соусі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.

4. Потім додати кукурудзу і горошок. Полити соусом Теріякі і готувати ще 3 хвилини.

5. Гарячі овочі додати в рис, добре перемішати. Вбити сире яйце і ще раз перемішати.

6. Все це викласти в тарілку, полити залишком соусу, посипати кунжутом і зеленою цибулею.

7. При бажанні додати тофу, будь-яке м’ясо або морепродукти.

Смачного!