products

Рисова вермішель з куркою та грибами в соусі “Теріякі”

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Рисова вермішель TM Hokkaido Club – 150 г
  • Печериці – 200 г,
  • Куряче філе – 200 г,
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 2 ст. л.
  • Цибуля червона – 1/2 цибулини
  • Морква – 1 шт
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 30 мл
  • Зелена цибуля нарізана – 20 г

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Нарізати печериці, курку, і цибулю тонкою соломкою.

2. Додати суміш соусу соєвого і теріякі. Дати настоятися.

3. У цей час залити вермішель окропом і дати настоятися. Зазвичай вистачає 5-7 хвилин, щоб вона приготувалася.

4. У сковороді вок пасерувати червону цибулю, додати моркву, нарізану тонкою соломкою, потім гриби і курку, і готувати ще 4 хвилини.

5. Додати до воку вермішель. Все перемішати і готувати 3 хвилини, в кінці посипати зеленою цибулею і ще раз перемішати.

Страва готова!