products

Рисова вермішель з мідіями

Інгредієнти на 2 порції:

  • 200 мл кокосового молока
  • 1 ст.л. соєвого соусу TM Hokkaido Club
  • 100 г рисової вермішелі TM Hokkaido Club
  • 2 по 100 г чищених морожених мідій
  • 150 мл сухого білого вина
  • ½ цибулини дрібною соломкою
  • 2 зубчики часнику дрібно нарізаних
  • 1 ст.л. імбиру, натертого на дрібну тертку
  • 1 ч.л. білий мелений перець
  • петрушка – за смаком

Спосіб приготування:

1. Перед тим, як почати готувати, необхідно залити рисову вермішель гарячою водою і настоювати, поки вона не стане прозорою, гнучкою і м’якою. Відкинути і нарізати її кухонними ножицями на шматочки приблизно по 7 см завдовжки, щоб було зручніше їсти готову страву.

2. У глибокій сковороді обсмажити в олії цибулю, часник і імбир.

3. Додати мідії і вино, і варити під кришкою 5 хвилин. Додати кокосове молоко і соєвий соус, спробувати і додати ще солі, в разі потреби.

4. Потім додати вермішель, попередньо замочену в гарячій воді. Коли рідина в сковороді закипить, прибрати з вогню, посипати петрушкою і білим перцем. Перемішати, накрити кришкою і дати настоятися ще 5-10 хвилин.

Смачного!