products

Рисова вермішель з морепродуктами і соєвим соусом

Для приготування Вам знадобиться:

  • Рисова вермішель TM Hokkaido Club – 150 г
  • Цибуля – 0,5 шт
  • Морква – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Перець солодкий – 1 шт
  • Креветки – 250 г
  • Оливкова олія для смаження – 3 ст.л.
  • Курячий бульйон – 150 г
  • Соєвий соус «Класичний» TM Hokkaido Club – 20 г
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 2 ст.л.
  • Цукор – 1 ч.л.

Приготування:

1. Рисову вермішель залити теплою водою і залишити на 7 хв.

2. На пательню на великому вогні додати чайну ложку оливкової олії, влити тонкою цівкою збиті яйця, додати соєвий соус 1 ч.л., обсмажити і відкласти на тарілку. Не солити!

3. Тим часом нарізати соломкою цибулю, моркву і перець. Подрібнити часник.

4. У каструлю з товстим дном або пательню додати 2 ст.л. масла і на великому вогні обсмажувати цибулю, моркву і часник протягом 3-4 хвилин, або поки цибуля не буде золотистого кольору.

5. Потім додати перець і смажити ще 2-3 хв. Додати 1 ст.л. соєвого соусу і все перемішати.

6. Всі овочі перекласти в тарілку, в ту ж пательню додати 1 ч. л. масла і обсмажити креветки до золотистого кольору.

7. Потім, коли креветки стануть яскравого кольору, до них додати всі інші інгредієнти.

8. Воду з рисової вермішелі необхідно злити, промити холодною водою і додати до решти інгредієнтів на сковороду. Після того, як все з’єднали – овочі, креветки, яйця, вермішель, ретельно перемішавши, додаємо соус Теріякі, цукор і бульйон. Перемішавши готуємо ще 3-5 хв. поки вермішель не стане м’якою, а бульйон майже випариться.

Смачного!