products

Рисова вермішель з овочами

Інгредієнти:

  • Рисова вермішель TM Hokkaido Club – 200г
  • Морква – 1,5 шт
  • Солодкий перець – 1 шт
  • Огірок – 1 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Оцет рисовий TM Hokkaido Club – 2 ч.л.
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком
  • Рослинна олія – 2 ст.л.

Рецепт приготування:

1. Вермішель залити окропом на 5 хвилин, додати солі. Потім промити її близько хвилини в холодній воді.

2. Моркву, перець, огірок нарізати тонкою соломкою, часник подрібнити.

3. У сковороді розігріти масло і недовго пасерувати моркву з перцем, так, щоб овочі стали злегка м’якими. В кінці обсмажування додати часник.

4. Змішати вермішель з пасерованими овочами і огірком.

5. Додати за смаком соєвого соусу і рисового оцту.

6. Можна подавати із різними соусами від TM Hokkaido Club, особливо Барбекю, Теріякі, Солодкий чилі чи Манго-чилі.

Смачного!