products

Салат з копченим вугром під соусом “Унагі”

Для приготування страви Вам знадобиться:

  • Вугор (копчений) – 100 г
  • Кускус відварений – 100 г
  • Рукола – 30 г
  • Лист салату лолло росо або звичайний салат латук – 1 шт.
  • Оливкова олія – ​​15 мл.
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 40 мл.
  • Лимон – 10 г
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 10 г

1. Листя салату і руколу гарненько промиваємо та нарізаємо, салат можна порвати руками. Обсушуємо і змішуємо в тарілці.

2. Для соусу: ріжемо дрібно лимон, наливаємо соус Унагі і масло.

3. Додаємо в листя салату кускус, заправляємо готової заправкою.

4. Зверху викладаємо шматочками копченого вугра, який попередньо прожарювали на розпеченій сковороді секунд 20, щоб він розкрив свій аромат.

4. Посипаємо насінням кунжуту.

Смачного!