Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю, Вам знадобиться:
Приготування:
1. Для приготування рисової вермішелі: необхідно зварити вермішель протягом 5-7 хв., трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.
2. Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо пекінську капуста і моркву соломкою.
3. Відварюємо креветки і нарізаємо.
4. Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковим (рослиною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.
5. Рисову вермішель зливаємо, з’єднуємо з креветками, капустою і морквою, перцем і зеленню.
6. Все це перемішуємо і заливаємо заправкою.
7. Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.
Смачного!