products

Салат з креветками та рисовою вермішеллю

Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю, Вам знадобиться:

  • Рисова вермішель – 150 г TM Hokkaido Club
  • Креветки (очищені) – 200 г
  • Перець солодкий червоний (великий) – 1/2 шт
  • Пекінська капуста – 50 г
  • Морква – 1/2 шт
  • Часник (великий) – 1 зуб.
  • Кінза або петрушка (маленький пучок)
  • Цибуля зелена (маленький пучок)
  • Масло кунжутне – 1 ст. л.
  • Оливкова або рослинна олія – 1 ст. л.
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 3 ст. л.
  • Для любителів слегка гострого: Солодкий чилі від TM Hokkaido Club – 3 ч. л.
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Сіль (за смаком)

Приготування:

1. Для приготування рисової вермішелі: необхідно зварити вермішель протягом 5-7 хв., трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.

2. Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки. Нарізаємо пекінську капуста і моркву соломкою.

3. Відварюємо креветки і нарізаємо.

4. Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковим (рослиною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.

5. Рисову вермішель зливаємо, з’єднуємо з креветками, капустою і морквою, перцем і зеленню.

6. Все це перемішуємо і заливаємо заправкою.

7. Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.

Смачного!