products

Салат з легкою заправкою із меду та соєвого соусу

Інгредієнти:

  • Рукола – 1 пучок
  • Салат листовий – 1 пучок
  • Помідори сезонні – 1 шт.
  • Цибуля червона – 1/2 шт.
  • Огірок сезонний – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 30 г
  • Насіння гарбузу або соняшника – 10 г

Для заправки:

  • Оливкова олія (лляна) – 2 ст.л.
  • Французька гірчиця зерниста – 1 ч.л.
  • Сік лимоний – 2 ст.л.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 20 г
  • Соус Теріякі від TM Hokkaido Club – 20 г – за бажанням

Приготування:

Промиваємо салат і рвемо його руками. Робимо це обов’язково руками, так як в цьому випадку структура зелені втрачає менше вітамінів.

Решту овочів нарізаємо ножем в довільній формі.

Для заправки беремо запропоновані інгредієнти і змішуємо їх в окремій ємності. Якщо Вам подобається більш рідка заправка, то додайте більше масла та соєвого соусу.

Перемішуємо підготовлені інгредієнти з заправкою і посипаємо кунжутом. Смачного!