Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:
1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.
2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.
3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Солодкий чилі.
4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.
5. Всі овочі і курку з’єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Солодкий чилі.
6. Готову страву посипаємо кунжутом.
Смачного!