products

Соба (гречана локшина) з куркою і з соусом “Теріякі”

Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:

  • Гречана локшина Соба TM Hokkaido Club – 300 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Солодкий перець – 1 шт
  • Стручкова квасоля – 50 г
  • Оливкова олія – ​​2 ч.л.
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 2 ст.л.
  • Соус Солодкий чилі TM Hokkaido Club – 2 ст.л.

1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.

2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.

3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Солодкий чилі.

4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.

5. Всі овочі і курку з’єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Солодкий чилі.

6. Готову страву посипаємо кунжутом.

Смачного!