products

Сото Айам з куркою

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 900 г філе курки
  • 2 л води
  • 3 шт. (3 палички) трави лемон-грас (лимонник)
  • 0,5 пучка молодих стручків квасолі
  • 1,5 ч.л. солі або 5 ст.л. соєвого соусу TM Hokkaido Club
  • 0,5 ч.л. білого меленого перцю
  • 1 ст.л. цукру
  • 8 листів лайма
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 5 горіхів пекан
  • велика щіпка куркуми
  • 4 цибулини шалот
  • 6 зубчиків часнику
  • 2 см кореня імбиру
  • 50 г рисової вермішелі TM Hokkaido Club, попередньо розмоченої в теплій воді
  • 2 палички селери
  • 3 зварених яйця в круту
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • 100 г капусти
  • 1 лайм

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Підготуйте заправку: обсмажте в гарячому маслі імбир, куркуму, цибулю шалот, часник, горіхи. Всі інгредієнти додайте в блендер, подрібніть до стану пасти.

2. Курку відварити до готовності з додаванням лайма і імбиру.

3. Розігрійте масло на сковороді. Додайте імбирно-горіхову суміш і злегка обсмажте, щоб спеції дали аромат. Потім додайте суміш у каструлю з куркою разом з білим перцем і цукром.

4. Вийміть курку з каструлі і обсмажте в гарячому маслі. Обсмажену курку дрібно наріжте.

5. Дрібно наріжте селеру, зелену цибулю, цибулю шалот, капусту.

6. Цибулю шалот обсмажте на пательні.

7. Лайм поріжте на шматочки. У тарілку покладіть вермішель, курку, селеру, капусту, зелену цибулю, половинку яйця. Додати гарячий бульйон. Зверху посипте блюдо смаженою цибулею. Прикрасьте шматочком лайма.

Все готово!