ІНГРЕДІЄНТИ:
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Підготуйте заправку: обсмажте в гарячому маслі імбир, куркуму, цибулю шалот, часник, горіхи. Всі інгредієнти додайте в блендер, подрібніть до стану пасти.
2. Курку відварити до готовності з додаванням лайма і імбиру.
3. Розігрійте масло на сковороді. Додайте імбирно-горіхову суміш і злегка обсмажте, щоб спеції дали аромат. Потім додайте суміш у каструлю з куркою разом з білим перцем і цукром.
4. Вийміть курку з каструлі і обсмажте в гарячому маслі. Обсмажену курку дрібно наріжте.
5. Дрібно наріжте селеру, зелену цибулю, цибулю шалот, капусту.
6. Цибулю шалот обсмажте на пательні.
7. Лайм поріжте на шматочки. У тарілку покладіть вермішель, курку, селеру, капусту, зелену цибулю, половинку яйця. Додати гарячий бульйон. Зверху посипте блюдо смаженою цибулею. Прикрасьте шматочком лайма.
Все готово!