products

Спрінг-рол з полуницею і сиром фета

Інгредієнти:

  • Рисовий папір TM Hokkaido Club – 8 шт
  • Полуниця – 200 г
  • Шпінат – 90 г
  • Сир фета – 50 г
  • Горіхи пекан – 40 г
  • Бальзамік- заправка TM Hokkaido Club – 3-5 ст. л.

Приготування:

1. Наріжте полуницю і сир дрібно. Подрібніть горіхи.

2. Налийте гарячу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м’яким. Покладіть лист на тарілку або обробну дошку.

3. Викладіть на край трохи листя шпинату, дві столові ложки полуниці, дві чайні ложки горіхів і дві чайні ложки сиру. Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця. Повторіть той же процес з рештою листів.

4. Полийте спрінг-роли соусом Бальзамік і подавайте до столу.

Смачного!