products

Спрінг-рол з вугрем і мікс салатом

Інгредієнти:

  • Рисовий папір TM Hokkaido Club – 2 шт
  • Салатний мікс – 50 г
  • Вугор копчений – 40 г
  • Вершковий сир – 40 г
  • Огірок – 20 г
  • Кунжут TM Hokkaido Club – 2 ч.л.
  • Соєвий соус TM Hokkaido Club – 20 мл
  • Соус Унагі TM Hokkaido Club – 20 мл

Приготування:

1. Рисовий папір замочити на 1 хв в гарячій воді.

2. Салатний мікс нарвати листами.

3. Порізати вугор на млинцеві брусочки, попередньо знявши шкірку.

4. Огірок очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою.

5. Всі інгредієнти розділити на 2 частини. У рисовий папір загорнути листя салату, намазати крем-сиром, потім викласти огірок і вугра, все загорнути конвертиком, додати соусу Унагі і посипати кунжутом.

Подавати зі соєвим соусом. Смачного!