products

Спрінг-роли з креветками і рисовою вермішеллю

Інгредієнти:

  • Рисовий папір TM Hokkaido Club – 10 листів
  • Креветки – 15 – 20 шт.
  • Салат листя – 10 листів
  • Рисова вермішель TM Hokkaido Club – 150 г
  • Морква – 2 шт.
  • Червонокачанна капуста – 50 г
  • Паростки пшениці або люцерни – 50 г
  • Кінза – 25 г
  • М’ята – за смаком
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 5 ст.л.
  • Соус Бальзамік TM Hokkaido Club – 5 ст.л.

Приготування:

1. Якщо ви використовуєте сирі креветки – відваріть їх в киплячій воді 1-2 хвилини. Якщо ви використовуєте заморожені креветки – не варто їх варити, дайте їм відтанути або розморозити в мікрохвильовій печі. Готові креветки очистіть і розріжте вздовж на дві частини.

2. Рисову вермішель викладіть в миску, залийте гарячою водою і залиште на 5-6 хвилин. Промийте холодною водою і відкладіть в сторону.

3. Наріжте моркву і капусту соломкою. Підготуйте капусту і зелень.

4. Налийте теплу воду в велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м’яким. Покладіть лист на тарілку або обробну дошку.

5. Викладіть на край листа трохи овочів, зелені і рисової вермішелі. Зробіть один оборот і покладіть кілька половинок креветок. Продовжуйте згортати рол, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть рол до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть до кінця.

6. Той же процес виконайте з рештою листами рисового паперу.

7. Подавайте роли цілими або розрізаними навпіл з соусами Теріякі, Базьзамік, або іншими на ваш смак.

Смачного!