products

Свинина з фенхелем і часником з соусом “Теріякі”

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Свинина (вирізка або філе без кістки) – 1 кг
  • Фенхель – 1 шт
  • Вершкове масло – 50 г
  • Кмин – 5-7 г
  • Морська сіль – за смаком
  • Перець запашний горошинами – 10 шт
  • Часник – 6 зубчиків
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club – 80 г
  • Відварний рис або інший гарнір для подачі

1. Змішати кмин, перець і морську сіль. Подрібнити.

2. У цій суміші обваляти шматок свинини. Потім згорнути його в рулет і туго зв’язати ниткою.

3. Розтопити на гарячій сковороді, яку в подальшому поставимо в духовку, вершкове масло, і добре обсмажити свинину до золотистої скоринки.

4. Потім змастити м’ясо соусом Теріякі. Розкласти поруч часник і фенхель. Накрити кришкою або фольгой і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180 градусів.

5. Подавати з гарніром і улюбленими соусами.

Смачного!