products

Свинина з імбиром і часником під соусом “Теріякі”

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Свиняче філе – 700 г
  • Оливкова олія – ​​30 мл
  • Імбир – 10 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Мед – 2 ст.л.
  • Лимон – 0.5 шт
  • Соус Теріякі TM Hokkaido Club- 70 мл
  • Перець чорний мелений і сіль – за смаком

1. Свинину цільну замаринувати в соусі Теріякі на 15 хвилин. Після чого обсмажити на сковороді до золотистої скоринки і відправити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.

2. Дрібно нарубати часник; імбир натерти на тертці, змішати все з оливковою олією. Додати мед, сіль і перець. Обмазати цим м’ясо, накрити фальгой і запікати ще 30 хвилин.

3. Готову свинину нарізати і подавати до гарніру або овочів.

Смачного!