Для цієї страви Вам знадобиться:
1. Почистити часник. Помити під проточною водою м’ясо.
2. Нашпигувати часником м’ясо попередньо нарізавши його смужками, втерти спеції, сіль і перець ретельно руками.
3. Добре з усіх боків вимочити м’ясо соєвим соусом.
3. Залишити м’ясо на пару годин промаринуватися, найкраще на ніч або ж замаринувати і готувати ввечері.
4. Свинину помістити в рукав для запікання (можна в форму і закрити кришкою або фольгою).
5. Розігріти духовку до 200 градусів і відправити туди м’ясо.
6. Через годину відкрити рукав (фольгу або кришку), полити м’ясним бульйоном, і обмазати соусом Теріякі.
7. Запікати ще 30-40 хвилин при температурі 180 градусів без кришки.
Смачного!