Інгредієнти для приготування:
Змішайте в мисці рисове вино, кукурудзяний крохмаль і 1 ст.л. соєвого соусу. В окремій мисці змішайте рисовий оцет, цукор, кунжутне масло і решту 2 ч.л. соєвого соусу.
У цвітної капусти видаліть листя і розріжте її на середні суцвіття. Стебло відріжте. Нагрійте на середньому вогні 1 ст.л. рослинного масла у воці або у великій чавунній сковороді, додайте цвітну капусту і обсмажте, періодично помішуючи протягом 7-9 хвилин.
Дістаньте із сковороди цвітну капусту, додайте 1 ст.л. масла і обсмажте бекон з гострим перцем протягом 5 хвилин, поки він не стане хрустким. Готовий бекон викладіть на тарілку. Цвітну капусту назад помістіть на сковороду, обсмажити ще протягом 8-10 хвилин. Додайте цибулю, перець, імбир, часник і арахіс, часто підкидаючи, готуйте близько 2 хвилин. Додайте бекон і чилі, обсмажте протягом 1 хвилини. Викладіть отриману цвітну капусту на блюдо. Полийте соусом Унагі. Подавати можна з рисом. Смачного!