products

Цвітна капуста Кунг пао

Інгредієнти для приготування:

  • 2 ст.л. китайського рисового вина або сухого хересу
  • 2 ч.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст.л. + 2 ч.л. соєвого соусу TM Hokkaido Club
  • 1 ч.л. рисового оцту TM Hokkaido Club
  • 2 ч.л. соусу Унагі TM Hokkaido Club
  • 2 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. кунжутного масла
  • 700 г цвітної капусти
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 90 г бекону
  • ½ ч.л. гострого перцю
  • 3 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • ¼ склянки несолоного смаженого арахісу
  • 3 см імбиру, очищеного, дрібно нарізаного

Змішайте в мисці рисове вино, кукурудзяний крохмаль і 1 ст.л. соєвого соусу. В окремій мисці змішайте рисовий оцет, цукор, кунжутне масло і решту 2 ч.л. соєвого соусу.

У цвітної капусти видаліть листя і розріжте її на середні суцвіття. Стебло відріжте. Нагрійте на середньому вогні 1 ст.л. рослинного масла у воці або у великій чавунній сковороді, додайте цвітну капусту і обсмажте, періодично помішуючи протягом 7-9 хвилин.

Дістаньте із сковороди цвітну капусту, додайте 1 ст.л. масла і обсмажте бекон з гострим перцем протягом 5 хвилин, поки він не стане хрустким. Готовий бекон викладіть на тарілку. Цвітну капусту назад помістіть на сковороду, обсмажити ще протягом 8-10 хвилин. Додайте цибулю, перець, імбир, часник і арахіс, часто підкидаючи, готуйте близько 2 хвилин. Додайте бекон і чилі, обсмажте протягом 1 хвилини. Викладіть отриману цвітну капусту на блюдо. Полийте соусом Унагі. Подавати можна з рисом. Смачного!