ІНГРЕДІЄНТИ
Для маринаду:
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Розігріти духовку до 200 градусів. Організувати робоче місце, розмістивши борошно, яйце і хлібні сухарі в окремі тарілки.
Змішати сіль і перець з хлібної крихтою.
Розрізати цвітну капусту на дрібні суцвіття. Вмочати суцвіття в борошно, потім яйце, потім в крихту. Викласти на пергаментний папір на деко. Випікати протягом 15-20 хвилин або до легкого хрускоту.
У сотейник додати всі інгредієнти для соусу. Поставити його на середній вогонь. Змішати і довести до кипіння і варити близько 5 хвилин, поки він не почне густіти.
Полити готовим соусом запечені шматочки цвітної капусти і акуратно перемішати для рівномірного покриття.
Смачного!