ІНГРЕДІЄНТИ:
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яловичину помістіть в каструлю з 1,5 л холодної води, доведіть до кипіння, зніміть піну. Зменшіть вогонь до середнього і варіть 10 хв.
2. Додайте очищений і крупно нарізаний шалот, соус Унагі, бадьян, розламану паличку кориці і білий перець. Варіть ще 20 хв.
3. Перекладіть м’ясо на блюдо, бульйон процідіть. М’ясо остудіть до кімнатної температури, приблизно 20 хв., потім загорніть в плівку і помістіть в морозильну камеру на 15 хв. Потім дуже тонко наріжте.
4. Відваріть яйце круто.
5. Рисову вермішель відваріть відповідно до інструкції на упаковці.
6. Зелену цибулю і листочки м’яти подрібніть. Чилі наріжте по діагоналі тонкими кружальцями, видаливши насіння.
7. Бульйон доведіть до кипіння. Розкладіть вермішель і м’ясо в 4 миски, додайте зелену цибулю, м’яту, нарізаний редис, чилі і відварене яйце. Влийте киплячий бульйон, подавайте негайно.
Смачного!