products

В’єтнамський суп з рисовою вермішеллю

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • цибуля-шалот – 1 шт
  • м’ята – 1 гілочка
  • філе яловичини з задньої ноги одним шматком – 400 г
  • невеликий червоний перчик чилі – 1 шт
  • бадьян – 1 зірочка
  • соус Унагі TM Hokkaido Club – 2 ст. л.
  • рисова вермішель ТМ Hokkaido Club – 300 г
  • кориця – 1 паличка
  • зелена цибуля – 2 стебла
  • редис 2-3 шт
  • білий перець – 12 горошин
  • куряче яйце – 1 шт

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Яловичину помістіть в каструлю з 1,5 л холодної води, доведіть до кипіння, зніміть піну. Зменшіть вогонь до середнього і варіть 10 хв.

2. Додайте очищений і крупно нарізаний шалот, соус Унагі, бадьян, розламану паличку кориці і білий перець. Варіть ще 20 хв.

3. Перекладіть м’ясо на блюдо, бульйон процідіть. М’ясо остудіть до кімнатної температури, приблизно 20 хв., потім загорніть в плівку і помістіть в морозильну камеру на 15 хв. Потім дуже тонко наріжте.

4. Відваріть яйце круто.

5. Рисову вермішель відваріть відповідно до інструкції на упаковці.

6. Зелену цибулю і листочки м’яти подрібніть. Чилі наріжте по діагоналі тонкими кружальцями, видаливши насіння.

7. Бульйон доведіть до кипіння. Розкладіть вермішель і м’ясо в 4 миски, додайте зелену цибулю, м’яту, нарізаний редис, чилі і відварене яйце. Влийте киплячий бульйон, подавайте негайно.

Смачного!