ІНГРЕДІЄНТИ
Для яловичого бульйону:
- Яловичина з кістками – 1 кг
- Вода – 4 л
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Селера – 2 шт
- Чорний перець горошок / лавровий лист за смаком
Для соєвого бульйону:
- Вода – 2 л
- Сіль за смаком
- Цукор – 120 г
- Оцет рисовий – за смаком
- Соєвий соус TM Hokkaido Club – 3 ст.л. або за смаком
- Кріп за смаком
- Перець чилі – 1-2 стручки
Для супу:
- Гречана локшина Soba TM Hokkaido Club – 300 г
- Редис -350 г
- Огірки -350 г
- Помідори – 4 шт
- Відварна яловичина – 650 г
- Бульйон соєвий – 800 мл
- Бульйон яловичий – 800 мл
- Відварене круто яйце -4 шт.
- Перець чилі і зелена цибуля для прикраси
Приготування:
Приготувати соєвий бульйон: у воді розчинити сіль, цукор, оцет і соєвий соус. Додати кріп і перець. Прибрати в холодильник.
Приготувати яловичий бульйон. Перекласти яловичину в каструлю, залити холодною водою, щоб вода покрила м’ясо, і довести до кипіння. Відразу зменшити вогонь і варити 5 хвилин, збираючи піну. Злити воду, промити під струменем води м’ясо.
Покласти м’ясо в каструлю, залити свіжою холодною водою і ще раз довести до кипіння і прибрати піну.
На сухій сковорідці обсмажити половину цибулини і половину моркви, селеру.
Викласти в каструлю з м’ясом овочі, додати чорний перець / лавровий лист за смаком.
Залишити каструлю на невеликому вогні на 2 години. Як тільки м’ясо почне відходити від кісток, зняти з вогню.
Процідити бульйон і дати охолонути. Яловичину зняти з кісток і зберегти.
Відварити гречану локшину, як зазначено на упаковці.
Соломкою порізати овочі i яловичину.
З’єднати 2 види бульйону і розлити в 4 чашки. Додати локшину, нарізані соломкою інгредієнти. Викласти в кожну по половині крутого яйця. Прикрасити суп перцем чилі і рубаною зеленою цибулею.
Страва готова! Смачного!