Ця страва вам обов’язково сподобається, навіть, якщо ви не любите курячу грудку через те, що вона позбавлена смаку. Її поєднання з болгарським перцем, часником і імбиром в цьому рецепті робить страву дуже смачною.
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 300 грам
- Болгарський перець – 250 грам
- Імбир – 10 грам
- Соєвий соус TM Hokkaido Club – 3 ст. ложки
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – 0,5 ч.ложки
Кількість порцій: 2
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курку поріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду і обсмажте в олії до золотистої скоринки. Болгарський перець поріжте на шматочки, за розміром приблизно такі ж, як шматочки курки. Додайте перець до курки, посоліть і готуйте до м’якості обох інгредієнтів. Додайте дрібно порубані корінь імбиру і часник. Влийте соєвий соус, швидко перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи готова!